Traductor

dissabte, 25 d’agost del 2018

Compte d'Instagram de l'ACDCC

L'Associació Catalana de Col·leccionisme Cerveser, va néixer el 23 d'abril del 2017, igual que el seu Blog d'informació, però segurament els nostres socis i socies, amics i amigues que ens segueixen, encara no saben que el 15 de juliol del 2017 va néixer el compte de l´Associació a instagram:
associaciocdcc
Actualment compte amb 166 publicacions, la immensa majoria fotos de xapes, ampolles, sotagots, llaunes de cervesa i també de trobades i anuncis. L'ACDCC segueix a 37 comptes interessants del món de la breweriana, també tenim a 133 persones o associacions d'arreu del món que segueixen el nostre compte d'instagram, de Catalunya, d´Espanya, del Brasil, Alemanya, Lituània, molts de Rússia i d'altres llocs del món. 

Instagram, permet no solament penjar fotos i rebre fotos sinò que també és un aparador per conèixer i posar-se en contacte amb col·leccionistes d'arreu del món.

Així que no dubteu de seguir el vostre lloc brewerià a instagram.

Salutacions.

Josep Oliach
President ACDCC

(Vull agrair a Enrique Jiménez la seva ajuda, per crear el compte de l´ACDCC a instagram, sense ell no hagués estat possible. Per cert, qui vulgui posar-se en forma, pot contactar amb ell, traballa de personal trainer i la seva pàgina és: www.elcaminodelhierro.com/ )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada