Traductor

dimarts, 23 d’abril del 2024

Setè aniversari

Aquest últim l’associació ha continuat creixent i hi ha hagut renovació de Junta. El nombre de socis ha passat de 69 als actuals 71 amb la incorporació de socis de diferents indrets: Jesús Acebedo Martín de Blanes, Joaquin Molina Navas de l’Hospitalet i Teresa Rovira Gras de Súria. Però també han sigut baixa Carles Bonjoch Riasol per motius personals. Pedro Ismael Brú Belmonte es va donar de baixa a l’abril de l’any passat i es va tornar a donar d’alta a principis d’aquest d’any.


Durant aquests mesos hem fet les següents activitats:

17 de juny, Assemblea general de socis i trobada d’intercanvi a Sant Joan Despí amb la presència de 34 socis i la presentació de la cervesa JUJOLA amb tap corona i etiqueta personalitzada. També es va renovar la Junta directiva amb aquests membres:

President: Miquel Domingo

Vicepresident: Josep Oliach

Tresorer: Claudi Auber

Secretari: Eduard Casas

Vocals: Jordi Bellaubi i Lluís Grifell

8 de juliol, trobada de col·leccionistes de la Festa Major del Poble Sec

2 de setembre, trobada a Monzón (Huesca) en els actes de Replega amb espai propi.

16 i 17 de setembre, Segona Trobada d’Intercanvi d’Objectes Cerveses a Barcelona en els actes Festes de la Mercè, amb espai propi, amb la presència de 23 socis.

4 de novembre, presència de l’associació a la trobada nacional de CELCE, l’associació espanyola de col·leccionistes d’articles cervesers, agermanada amb la nostra associació.

3 de desembre, viatge a Perpinyà de sis socis per comprar cerveses.

16 de desembre, gran trobada de socis a Castellbisbal amb la presència de 26 socis i la presentació de cervesa de l’associació amb tap corona i etiqueta pròpia. Es va repartir entre tots els socis, com a regal de Nadal, un got amb el nou logo de l’associació.

13 de gener, trobada al mercat de Sant Antoni de Barcelona.

Diferents trobades de socis a la pl. Reial de Barcelona els dies 21 de maig, 11 de juny, 16 de juliol.

També hem fet compres de cerveses amb regal de xapes sense usar i altra material col·leccionable de part d'algunes cerveseres.

L'Instagram de l'associació ja compte amb més de 2.000 publicacions i 1.200 seguidors i el nostre Bloc supera les 110.000 visites. S’ha creat una bústia de correu electrònic nou i s’està treballen en una pàgina web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada