Traductor

dissabte, 29 de gener del 2022

Enviaments extracomunitaris

 

Des de l'any passat, tots els enviaments que arriben certificats tenen unes despeses de recepció. S'ha de pagar a la duana espanyola i unes despeses a Correos. Però hi ha una manera d'estalviar-se les despeses de Correos. T'has de registrar en la web https://www.adtpostales.com/. Clica a "REGISTRARSE" i ves donant les teves dades. El nom d'usuari serà el teu DNI i la contrasenya la que tu vulguis, però sempre amb al menys una lletra majúscula, un signe especial (un punt, una coma, els dos punts, etc...) i un número. Quan ho has fet pots accedir amb el número de DNI i la contrasenya que has creat.
Amb el codi del certificat que et donarà la persona que t'ha fet l'enviament entra en la web de Correos per a fer el seguiment. El dia que vegis que el paquet està a la duana pots entrar a la web i tramitar el pagament de les despeses de Duana. Una vegada entres et trobaràs aquesta pantalla. Has de clicar sobre "INICIAR TRAMITACIÓN" y desprès "QUIERO QUE CORREOS TRAMITE EL ENVIO". La següent pantalla és aquesta...

On posa "Nº ENVIO" has de posar el codi del certificat i marca "PERSONA FISICA". Quan entris veuràs que has de pagar 1,50€. S'ha de pagar amb la targeta bancària. Si no fas aquests tràmits et trobaràs que quan arribi el carter a casa voldrà cobrar-te 5€, 8€, 12€... depenent del valor que hagi posat el remitent, però els 5€ no tels treu ningú. Si vas a l'oficina de Correos passa el mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada