Traductor

dissabte, 24 d’octubre de 2020

En memòria de Juan Carlos de Marco

Hem sabut de la trista notícia de la defunció de Juan Carlos de Marco un gran col·leccionista cerveser, natural de Pehuajó, Argentina, i Coordinador General de la Brewery Collectibles World Convention quan la nostra associació va ser admesa dins d'aquesta federació a nivell mundial d'associacions de col·lecionistes de temàtica cervesera. Ell va fer tot el possible per aconseguir-lo.
Juan Carlos era advocat, escriptor, cuiner, periodista, polític, però sobre tot col·leccionista d'articles cervesers. Va cofundar COLCER (La Asociación Argentina de Coleccionismo e Intercambio Cervecero) i va participar en l'organització de varies trobades d'intercanvi, com ara Cervexpo que reuneix col·leccionistes sudamericans que es celebra cada dos anys en un país diferent.
Aquestes són les paraules d'un col·leccionista uruguaià que m'ha passat el nostra amic i soci de l'ACDCC Leandro:
"Ayer falleció Juan de Marco (argentino) el coordinador mundial de los clubes cerveceros, creador de cervexpo y dió los pasos para la creación de muchos clubes en sud america. Con su personalidad controversial fue querido por muchos y por otros no tanto; pero si se le atribuye haber sido una de las personas más comprometidas en el mundo con nuestro coleccionismo."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada