Traductor

dilluns, 8 de juliol del 2019

Cervesa artesana en llauna?

Des de fa poc temps, les cerveseres artesanes han començat a distribuir el seu producte en llauna. I nosaltres ens preguntem: és una bona idea?
L'envàs tradicional ha sigut el vidre, i a més a més és més ecològic i reciclable. La llauna pot ser més barata, lleugera, fàcil de transportar i difícil de trencar. Per tot això les cerveseres es decanten per aquest envàs. Hi són molt maques i molts col·leccionistes n'arrepleguen, però serà la fi dels col·leccionisme d'ampolles, taps corona i etiquetes? Volem saber la teva opinió. Si us plau, deixa un comentari...

6 comentaris:

  1. La moda ve dels Estats Units, ergo triomfarà.

    ResponElimina
  2. Desde el punto de vista del coleccionista, es una putada ya que no lleva etiqueta no chapa, ahora, desde el punto de vista del consumidor, a parte de ser mas barato(en teoria), es 100%reciclable,enfria mas rapidamente, evita defectos producidos por la luz, mas fácil de transportar,yo colecciono botellas, chapas, posavasos, latas.... En fin. En parte una putada.

    ResponElimina
  3. Potser vindrà un dia que tenir una ampolla de vidre de cervesa serà un petit miracle! Evidentment pels col·leccionistes és una mala passada! Esperem que passi com amb els vinils, que tothom els donava per morts, i ara tornen estar, diguem-ne, de moda.

    ResponElimina
  4. bones sóc en Xavier...
    jo crec que tiraran cap el més ecònomic, a més actualment és molt important el volum a l´hora de transportar, a la llauna i entra el mateix i ocupa menys i a més el tema de la llum.
    pel que diu el David del tema del reciclatge de l´envàs el vidre també, crec, que és 100% reciclable.

    ResponElimina
  5. Al final tot s'equilibra. Es una balança, ara importa més una cosa , d'aqui uns anys un altre. Alumini es ven a la borsa i el seu preu varia. Quan tinguin el monopoli el Preu de l'envas
    pujarà I llavors la gent tornarà a demanar ampolles. I al coleccionista , pues ens adaptarem. I si costa trobar, potser sera un estimul

    ResponElimina
  6. Per el col·leccionistes d'ampolles, etiquetes (moltes llaunes porten etiquetes, suposo que serà més barat que serigrafriar les llaunes) i sobretot, etiquetes.
    Però, el transport, el cost son més económics. La conservació es millor, no li ensideix la llum, hermeticament tancada i no pot entrar oxìgen...
    Pero crec que es mes atractiu una cervesa en ampolla que en llauna, molts restaurants no disposen de begudes en llaunes, per imatge.
    En llauna no cal obridor, pero tampoc veig ben fet beure't una cervesa directament de la llauna, millor sempre en un got/copa/gerra...
    Es una moda, algunes cerveses només embotellen en llauna, algunes han començat també a fer ampolles, per alguna rao serà...
    En fi, crec que està be tenir la possibilitat de tenir l'opció d'ampolla o llauna d'una mateixa cervesa, si estàs a casa doncs una ampolla, que marxes de picnic, doncs una llauna.
    Es pot conviure amb les dos opcions.
    Salut!

    ResponElimina