Traductor

diumenge, 16 de juny del 2019

Diada d'entitats de Sant Joan Despí

El dissabte 15 de juny, ens hem reunit tots els socis de Sant Joan Despí de l'ACDCC, en total sis col·leccionistes; en Joan Bonich, Santiago Garcia, Ángel Vázquez, Ramon Ros, Jordi Noguer i Josep Oliach, en un ambient d'esmorzar, per debatre la participació de la nostra entitat, en una festa per la ciutat de Sant Joan Despí, com és la XIV Diada d´Entitats.


Així doncs, amb la col·laboració de tots sis, junt amb el secretari de l'organització en Eduard Casas, participarem activament per dur a terme una tasca de divulgació de l'Associació Catalana de Col·leccionisme Cerveser, els propers dies 19 i 20 d'Octubre, en el marc de la Diada d'Entitats que és cel·lebrarà a Sant Joan Despí, seu social i fiscal de l'Associació.

Per aquest motiu convidem a tots els socis i socies de venir a gaudir d'un espai i d'un entorn festiu i cultural al Passeig del Canal de dita ciutat en els dies d'Octubre que hem comentat.

Així mateix, com Entitat estarem presents amb un stand per divulgar e informar a tothom que ho desitgi sobre les nostres activitats. El mateix dissabte 19 d'Octubre al vespre farem un sopar en el restaurant i col·laborador nostre "L'oucomballa" del barri de TV3.

Esperant que tothom pugui gaudir d'aquesta Diada, fins llavors, una salutació cervesera a tots i totes.

Josep Oliach
President de l'ACDCC 
Eduard Casas
Secretari de l´ACDCC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada