Traductor

diumenge, 23 de desembre del 2018

Crònica de la visita a la fàbrica de Catalan Brewery

Ahir al matí, després de l'esmorzar, vàrem caminar uns metres per apropar-nos a les instal·lacions de la cervesera Catalan Brewery.  El soci Xavier Castellà és amic d'un dels propietaris, el Joan, que ens va rebre a la porta i va començar amb les explicacions sobre la producció de la seva cervesa. 
El Joan és una persona oberta, molt agradable i comunicativa. Vàrem visitar les diferents sales de la fàbrica veien el procés d'elaboració i al final, al bar-restaurant, vàrem degustar els diferents estils, nou en total. Les cerveses de Catalan Brewery estan elaborades amb productes de primera qualitat i el resultat és una molt bona cervesa que és pot trobar en moltes botigues i en el bar al costat de la fàbrica on també es poden menjar productes elaborats per la cadena de restauració Chivuo's.
Tots guardarem per sempre un bon record de la visita a Catalan Brewery però, a més a més, tindrem a les nostres col·leccions ampolles, sotagots, taps corona i etiquetes de les seves cerveses. Des de aquí volem donar les gràcies al Joan i al Xavier per un bon matí cerveser a Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada