Traductor

dissabte, 20 d’octubre de 2018

Col·lecció de cerveses històriques d´Escòcia

La cervesera Williams Bros d'Escòcia fa 9 anys va presentar una col·lecció de quatre cerveses amb receptes d´elaboració del segle XVI. Alba, Ebulum, Fraoch i Grozet.
Alba Scottish Pine Ale, 7,7%
Una recepte de muntanya, molt popular al nord d'Escòcia fins a finals del segle XIX. Una Ale "triple" s'elabora amb branques d'avet i pi collides a la primavera i amb poc llúpol.
Ebulum Elderberry Black Ale, 6,5%
Cervesa de color negre, aroma frutal, utilitza baies de saúc recollides a finals de setembre en els boscos escocesos.
Fraoch Heather Ale, 5%
Es una cervesa de color àmbar clar lleugerament turbia, recepte amb flors de "bree". Aroma floral de turba i un lleuger sabor picant, provocat per les herbes que si posen. Es una de les receptes més antigues que és coneixen en l'elaboració de cervesa.
Grozet Gooseberry & Wheat Ale, 5%
De color daurat pàlid, amb notes de grosella, ofereix una frescor poc habitual en una Ale escocesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada