Traductor

dilluns, 3 de setembre del 2018

En memòria de Ramon Puertas

1956 - 2018
Ens ha deixat el Ramon, el Ramon Puertas, el seu gran cor ha dit prou. Des d'aquest humil Blog fet per col·leccionistes i dirigit a col·leccionistes, volem fer-li un homenatge a un gran col·leccionista, amic dels seus amics, millor persona i un gran activista en pro del col·leccionisme en general.
Per qui el coneixiem, ens ha deixat un buit, impossible d'omplir amb els seus acudits, les seves històries, gran conversador, apassionat del seu esport preferit, el rugby, col·leccionista de diaris, xapes, ampolles d'aigua i un llarg etc... Els qui no vareu tenir l'oportunitat de coneixe'l, us diria que és de les poques persones en que podies confiar, honrat com pocs, no tenia un no per ningú.
Va col·leccionar xapes de cervesa quan ningú ho feia, quan la forma de comunicació era el correu postal i les "webs" eran revistes. En 1994 va partipar en la creació de la CPC, la associació de col·leccionistes de plaques de cava. Fa 25 anys enrera va ajudar a fundar l'associació "El Troc", l'associació d'associacions, i ara fa un any i mig, va ajudar a fundar l'Associació Catalana de Col·leccionisme Cerveser, soci nº 2, la seva inestimable ajuda, va fer que un petit grup d'amics col·leccionistes d'objectes cervesers tiresim endavant aquest projecte.
Des d'aquí volem donar el cóndol a la seva filla Laura, a qui s'estimava amb bogeria, a tots els seus familiars, i a totes les amigues i amics.
Descansa en pau, i estiguis allà on estiguis, que el teu somriure ens acompanyi sempre.

Josep Oliach
President 

Eduard Casas
Secretari

1 comentari: