Traductor

diumenge, 10 de setembre del 2017

L'Associació a Festicaps 2017

Festicaps és una trobada anual que fan els col·leccionistes de taps corona francesos, amb la particularitat de què cada any es realitza en una localització diferent.
L’any passat es va fer a la vila de Beaupreau, a la regió del Pais del Loira, i aquest 2017 al petit poble de Ansouis, situat al parc del Luberon, molt a prop d’Aix en Provença.

La trobada sol ser de dos dies, el primer dia es fa una visita guiada a una cerveseria artesana del país on es fa una degustació, s’explica amb tot detall el procés d’elaboració de la cervesa i, òbviament si hom ho desitja, pot comprar les diferents versions del producte que prèviament s’ha tastat.Enguany ha estat la Brasserie La Petite Aixoise.

Un cop finalitzada la visita es retorna el lloc previst per fer l’intercanvi. Val a dir que es fa una petita pausa pel dinar, que se serveix al mateix lloc i seguidament es reinicia “la febre col·leccionista”.
El segon dia el procés és paral·lel a l’anterior exceptuant la visita a la cerveseria.
Aquest any en concret la trobada es va fer en una casa de turisme rural anomenada Le Mas de la Huppe on si ho volies, podies viure-hi els dos dies.
No és una trobada multitudinària com pot ser la de Monzón. El dissabte, que es el dia que hi vàrem ser nosaltres, sumàvem 18 persones. Cal remarcar l’ambient agradable i col·loquial entre els col·leccionistes d’Itàlia, de Catalunya i naturalment de França.
Dolors i Manel  

2 comentaris:

  1. Podem dir que està be com a curiositat, però per fer fira no val la pena?
    Lo Lah Mon

    ResponElimina
  2. Per curiositat, hi havien "plaques" de cervesa?

    ResponElimina