Traductor

dissabte, 7 de maig del 2022

Botigues de cervesa a Barcelona


A la ciutat de Barcelona les botigues especialitzades en cervesa han crescut en els últims anys. La Cerveteca va ser la pionera. Va obrir al 2006 molt a prop de la central de Correos i durant deu anys va ser como una illa en la immensitat del mar de la cervesa industrial. Actualment tenim comptabilitzades 13 botigues, tota una odissea si vols fer un tomb per elles.

Les primeres quatre són amigues de l'associació, ens fan descompte quan mostrem el nostre carnet de soci:

1.- BEERSTORE. La botiga del nostre amic i soci Jordi Expósito està al servei de la cervesa artesana de des de 2013, primer al c/ Castillejos i un any desprès al c/ Provença, 495, a pocs metres de l'antic local. Trobareu cerveses de tot arreu, però també objectes col·leccionables.

2.- LAMBICUS. Aquesta botiga està especialitzada en cerveses, i altres productes, belgues. Ja fa anys hi havia La Maison Belge al barri de Gràcia, però per desgràcia va tancar. Al 2014 van obrir la botiga al c/ Tamarit, 107 i més tard aquest local es va convertir en bar i la botiga es va traslladar uns metres més al sud, al c/ Rocafort, 9. L'amic Albert Martínez, ànima de La Maison Belge, també hi treballa a Lambicus.

3.- SOL DE GRÀCIA. Molt a prop de la pl. del Sol (c/ Xiquets de Valls, 9), el centre neuràlgic de barri de Gràcia, es troba aquesta botiga plena de cervesa de tot el món.

4.- LA BODEGA DEL SOL. Uns metres més enllà, en plena plaça del Sol es troba aquesta botiga de cervesa artesana.

5.- ROSSES I TORRADES. Al 2010 va obrir al c/ Consell de Cent, 192, molt a prop del c/ Urgell.

6.- OKASIONAL BEER. Oberta al 2017 al c/ Casanova, 11, a pocs metres de la cerveseria de la Moritz.

7.- 2D2DESPUMA. c/ Manigua, 4. Al costat tenen també una cerveseria.

8.- LA CERVECITA NUESTRA DE CADA DIA. Botiga-bar del Poblenou, c/ Llull, 184. Organitzen cada any la Fira de cervesa artesana d'aquest barri de Barcelona.

9.- BIRRA BIRRAE. També es troba al Poblenou, més cap al nord, c/ Andrade, 7.

10.- THE GROWLER. c/ Roger de Llúria, 81. El nom fa referència a les ampolles que els clients omplen quan van a comprar cervesa al detall.

11.- BEERSHOTER SANTS. c/ Sant Medir, 22.

12.- ESPIGA CRAFT BEER SHOP. c/ Provença, 365. Botiga degustació de cerveses d'aquesta artesana.

13.- BIERCAB SHOP. c/ Muntaner, 57. Al costat tenen una cerveseria.

Mirant el plànol de la ciutat es pot veure que encara n´hi ha espai per a futures botigues...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada