Traductor

dissabte, 23 d’abril del 2022

Cinquè aniversari

Aquest abril en fem cinc anys des de la fundació de l’associació. Hem passat una pandèmia i sembla que veiem la llum al final del túnel. A poc a poc el nombre de socis va creixent. Hem passat de 54 als actuals 64 amb la incorporació d’en Jordi Vindel, Joan Ruiz i Ferran Gallego de Barcelona; Carles Rodés, Miquel Àngel del Oro i Antonio Berjaga de Badalona; Santi Huguet d’Agramunt, Joan Pidelaserra i Rosa Prades de Sant Joan Despí; Josep-Carles Trens i Joaquim Cabré de Sabadell; Montse Martínez de Montmeló; Santi Amposta de Terrassa; Miquel Ramal d’Ibi, Alacant i María del Pilar Anguix de Santa Perpètua de la Mogoda. Malauradament, ens han deixat els amics Ramon Ros i Marcelino Ortiz i han sigut baixa Jordi Nogué i Alejandro Moreno per motius diversos.

Durant aquests mesos hem fet les següents activitats:

8 de maig, conveni amb dues botiges de cervesa del barri de Gràcia de Barcelona perquè ens facin descomptes en la compra de cerveses.

12 de juny, Assemblea general de socis i trobada d'intercanvi a Badalona amb la presència de 16 socis.

4 de setembre, trobada a Monzón (Huesca) en els actes de Replega amb espai propi.

18 de setembre, trobada a Barcelona en els actes Festes de la Mercè.

13 de novembre, viatge de quatre socis a Perpinyà a la recerca de cervesa.

18 de desembre, gran trobada de socis a Castellbisbal amb la presència de 22 socis i la presentació de cervesa de l’associació amb tap corona i etiqueta pròpia.

22 de gener, trobada al mercat de Sant Antoni de Barcelona.

26 de febrer, trobada a Reus.

14 d’abril, trobada de socis a Sabadell

15 d’abril, “Convención Internacional de CTCA en Buenos Aires” amb la presència dels dos socis argentins de l’associació.

Diferents trobades de socis a la pl. Reial de Barcelona els dies 16 de maig, 18 i 25 de juliol, 20 de febrer.

Hem fet un conveni de col·laboració amb l’associació argentina de col·leccionistes de taps corona (CTCA) per l’intercanvi de taps entre els socis de les dues associacions.

També hem fet compres de cerveses amb regal de xapes sense usar de part d'algunes cerveseres.

L'Instagram de l'associació ja compte amb 1.400 publicacions i 950 seguidors i el nostre Bloc supera les 95.000 visites.

Tots esperem que aquest any tornin les visites a cerveseres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada