Traductor

divendres, 23 d’abril del 2021

Quart aniversari de l'ACDCC

Tal dia com avui de 2017, cinc amics col·leccionistes vàrem crear aquesta associació. Després de quatre anys ja hi som 54 els socis i moltes les activitats que hem arribar a fer durant aquest temps. Des de l'abril passat i a conseqüència de la Covid no hem pogut fer gaires activitats. Des de la Diada de Sant Jordi de l'any passat hem incrementat en 9 nous socis: en David Gallach de Vic, en Marcelino de Barcelona, en Manel de Reus, el primer de les contrades tarragonines, En Jordi Simon de Tiana el primer del Maresme, en Josep Palomares de Sant Boi de Llobregat, en Claudi Auber de Barcelona, en José Martin el segon de la Argentina, en Rafael Picó de Ripollet i l'Alejandro Moreno de Aspe, el primer d'Alacant. Donem la benvinguda a tots ells i els desitgem una llarga estada a l'associació.
Durant aquests mesos només hem pogut fer alguna activitat:
25 d'abril, Videotrobada d'11 socis.
7 de juny, trobada dels dos socis de les contrades lleidatanes.
15 de juny, trobada dels quatre socis de Vic.
11 de juliol, Assemblea general de socis i trobada d'intercanvi a Badalona, 20 socis van participar-hi.
També trobades de socis a la pl. Reial de Barcelona els dies 20 de setembre, 18 i 25 d'octubre, 13 de desembre, 21 de febrer i 4 d'abril.
Hem rebut el regal de xapes de la cervesera Victoria del grup Damm de les seves cerveses Pasos Largos, Marengo i Malacatí.
També hem fet compres de cerveses amb regal de xapes sense usar de part d'algunes cerveseres.
L'Instagram de l'associació ja compte amb 1.065 publicacions i 737 seguidors i el nostre Bloc supera les 80.000 visites.
Tots esperem que molt aviat torni la normalitat i ens puguem retrobar.

2 comentaris: