Traductor

dissabte, 1 de febrer del 2020

Gran Trobada de l'Associació

 Aquest matí molts socis hem assistit a la primera gran Trobada d'Intercanvi organitzada íntegrament per nosaltres. El nostre president, el Josep, es va encarregar de trobar el lloc, el restaurant El Jardí 3 de Sant Joan Despí, un lloc molt adient per les mides, el seu menjar i la amabilitat del seu personal.
 A les nou del matí, bé el Josep ja hi era a les vuit, ens hem trobat 22 amics, 21 socis i un que s'ha fet després, per esmorzar. Mongetes, botifarres, cansalada, patates fregides i ous ferrats han omplert els plats de la taula, Per beure, encara que sigui increïble, la majoria hem demanat vi, però també ha caigut alguna cervesa, es clar. Després dels cafès, hem desparat taules i hem començat l'activitat d'intercanvi. Han arribat uns quants amics més i l'activitat ha sigut frenètica. Canvis i més canvis, taps corona, sotagots...
 S'han repartit ampolles de cervesa encarregades i regals entre els socis. Hem de destacar la presència del nostre amic i consoci, el Leandro Marinello que ha arribat directament del seu país, l'Argentina. Al final tots satisfets i amb bons canvis, hem començat a recollir per tornar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada