Traductor

diumenge, 1 de setembre del 2019

Crònica de la trobada de Monzón 2019




Ahir va ser un dia important en la història de l'associació. Va ser el dia de la trobada Replega, de la ciutat de Monzón. Un bon grapat de socis varem fer molts quilòmetres per apropar-nos a la ciutat i ampliar les nostres col·leccions i passar un dia agradable en companyia d'altres amics.
Només arribar-hi varem fer un bon esmorzar i desprès de montar la nostra paradeta a la carpa, va començar un matí de canvis i més canvis...
Per la taula de l'associació van passar molts amics i coneguts. I hem de comunicar, amb satisfacció, que tres d'ells es van fer socis, nous socis que fan ampliar el nombre d'amics amb un fi comú, la promoció del col·leccionisme d'articles cervesers. Volem donar la benvinguda al Toni Campos de Barcelona, soci 37, al Lluís Grifell, soci 38, i al Jordi González, soci 39, ambdós de Vic.
Una vegada recullit tot el material va ser el moment d'omplir la panxa i tornar a casa nostra.



En aquestes dues imatges podem veure les xapes que, el Josep Oliach (a la dreta), el nostre president, i el Lluís Grifell ( a sota), un dels nous afiliats, varen aconseguir en la trobada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada