Traductor

dijous, 27 de juliol del 2017

Col·lecció de llaunes de Joan Manuel Muñoz Calbetó

Us presentem aquesta magnífica col.lecció de 495 llaunes de cervesa, majoritariament de la década dels anys 80 i 90. Pertanyia a Joan Manuel Muñoz Calbetó, nascut al barri de Gràcia de Barcelona, col·leccionista de llaunes de cervesa, malauradament, ja no hi és entre nosaltres.
El seu fill, en Manel Muñoz de Vilassar de Mar, ha cedit tota la col.lecció del seu pare a l´Associació Catalana de Col.leccionisme Cerveser, des d'aquí li volem agrair la seva generositat.
Tota la col.lecció, ara custodiada per l´ACDCC, que es compromet a guardar-la i exhibir-la en les ocasions on ens presentem com a expositors de col·leccions cerveseres, en museus, fires, exposicions, etc. que es celebrin arreu del país.
No hi ha honor més gran, en el món dels col·leccionistes, que tot el que es va recopilant durant molts anys, una vegada ja no hi som, la col·lecció es mantingui en el temps. Gràcies a les donacions de persones, que com el Manel, la seva màxima era que la col.lecció del seu pare, no quedés en l´oblit.
Només els que som col.leccionistes sabem quan costa l´esforç de col.leccionar, endreçar, catalogar i per que no dir-ho, exhibir amb orgull les nostres col·leccions.
La gran majoria son llaunes de 33 cl, peró també hi ha 73 de 50 cl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada